Aan top sinds 1980

MastenEnVlaggen.nl: betrouwbare partner voor bedrijf én particulier

MastenenVlaggen.nl is een handelsnaam van Lautenbag Reclame v.o.f., een veelzijdig familiebedrijf dat al actief is sinds 1980. Met onze jarenlange ervaring hebben we enorm veel kennis opgebouwd over vlaggenmasten, baniermasten, vlaggen, banieren, wimpels, spandoeken en aanverwante artikelen. Hiermee garanderen we vakkundig advies en een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Uit ervaring weten we dat kwaliteit zeer belangrijk is. Daarom leveren we uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit. Zoals polyester vlaggenmasten van Europees fabricaat met 10 jaar garantie.

Deze worden onder ISO 14001/9001 gefabriceerd. De ISO-normering staat garant voor de laagst mogelijke milieubelasting tijdens het productieproces. Voor vlaggen en banieren zijn de mooiste doeksoorten geselecteerd. Deze worden fraai bedrukt en professioneel geconfectioneerd.

Nieuwe druktechnieken, meer mogelijkheden

De ontwikkelingen in druktechnieken van vlaggen en banieren hebben sinds 1980 een enorme vlucht genomen door de komst van computers en digitale drukpersen. Toen werden reclamevlaggen uitsluitend in zeefdruk gedrukt of werden vlaggen bij geringe oplages geconfectioneerd. Met de komst van nieuwe digitale technieken worden prachtige resultaten behaald, is de levertijd korter en is een oplage vanaf 1 stuks al haalbaar én betaalbaar.

Beachflags, spandoeken, spanframes en rollbanners

Dezelfde digitale techniek wordt ook toegepast bij de productie van beachflags, spandoeken en rollbanners. Met als resultaat: haarscherpe foto’s en teksten en prachtige kleuren.

Professioneel ontwerp en goed drukbestand

Niet iedereen is in staat een compleet drukbestand aan te leveren voor bijvoorbeeld reclamevlaggen en promotievlaggen, -banieren en -spandoeken. MastenEnVlaggen.nl heeft een eigen professionele reclamestudio en maakt graag het drukbestand voor u. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen worden omgezet is een fraai grafisch ontwerp.