Over ons

MastenenVlaggen.nl

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Dáár staan wij voor. Als het nu gaat om vlaggenmasten, banierenmasten, vlaggen, spandoeken, spanframes of één van de vele andere reclameproducten. MastenenVlaggen.nl biedt de beste producten tegen de scherpst mogelijke prijzen. Met of zonder montage. Wij geven eerlijk advies en bieden uitstekende service. MastenenVlaggen.nl is actief in geheel Nederland, België en een groot deel van Duitsland. Onze klantenkring bestaat o.a. uit bedrijven en particulieren, bouwondernemingen, woningstichtingen, VvE’s, winkels en winkelketens, meubelboulevards en tankstations.

Topkwaliteit

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit polyester vlaggenmasten met 10 jaar (!) garantie. Maar ook stevige aluminium vlaggenmasten in doorsnedes van 60, 70 en 90 mm. Wij leveren kantelbare én hijsbare banierenmasten. Ook voor betaalbare (reclame)vlaggen en –banieren kunt u bij ons terecht.

Korte levertijd

Vlaggenmasten en banierenmasten zijn uit voorraad leverbaar. Plaatsing altijd in overleg. Veel nationale-, landen- en gemeentevlaggen zijn uit voorraad leverbaar of zijn snel te produceren. De levertijd van reclamevlaggen is, afhankelijk van de uitvoering, 5 tot 10 werkdagen. Sneller vlaggen nodig? Neem dan contact met ons op.

Eerlijk advies

Wilt u weten welke mast het meest geschikt voor u is? Heeft u specifieke vragen voor uw eigen situatie of vragen over accessoires, gedrukte reclamevlaggen en –banieren of landsvlaggen? Over het vlaggendoek en levensduur?

Neem gerust contact met ons op!