Levering en plaatsing in heel Nederland

Vlaggenmasten en baniermasten

Voor het leveren van masten rekenen wij enkele werkdagen. De transportkosten van de baniermasten bedragen € 75,00 voor de eerste mast en € 7,50 voor elke volgende. Spoedlevering is, in overleg, ook mogelijk. De baniermast wordt dan binnen 1 werkdag bij u geleverd. Voor de spoedlevering kunt u ons bellen op 058 – 266 88 38, of het contactformulier invullen.

Wilt u de masten zelf ophalen? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u tegelijk banieren bestellen, kijk dan op de pagina met alle informatie over banieren bedrukken.

Vlaggen

Voor het leveren van vlaggen rekenen wij standaard 5 – 6 werkdagen. Als u haast heeft en binnen 2 – 3 werkdagen vlaggen nodig heeft, kunt u kiezen voor de snellere levering op de productpagina. Bij ons kiest u zelf de levertijd van uw product. Heeft de levering geen haast? Dan profiteert u van een lagere prijs. Heeft u de vlaggen nog sneller nodig? Dan kunnen wij de vlaggen binnen 24 uren bij u leveren. Voor de spoedlevering kunt u ons bellen op 058 – 266 88 38, of het contactformulier invullen.

De levertijd van bedrukte vlaggen of banieren in zeefdruk zijn 10 werkdagen.