Retourneren

Niet tevreden of een andere reden?

Heeft u de bestelling ontvangen en bent u toch niet tevreden over uw product? Is er iets misgegaan tijdens het productieproces of is de bestelling beschadigd gedurende de verzending? Dat vinden wij erg vervelend. We gaan graag met u op zoek naar een passende oplossing hiervoor.Vul het retourformulier hieronder binnen 14 werkdagen in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voorwaarden retourneren

Retourneren van producten, besteld via de webshop, is mogelijk binnen 14 werkdagen na de verzenddatum. Retourneren is toegestaan als de producten in nieuwstaat verkeren en in oorspronkelijke verpakking verpakt zijn. Voor masten, stokken en houders brengen wij opnieuw verzendkosten in rekening.

Producten met een eigen ontwerp zijn speciaal voor u samengesteld, evenals producten met een productietijd. Helaas is het niet mogelijk om deze producten te ruilen of retourneren. Het is dan ook belangrijk om de drukproef van het ontwerp goed te controleren. Landenvlaggen, provincievlaggen, gemeentevlaggen, streekvlaggen, stads- en dorpsvlaggen, wereldstedenvlaggen, themavlaggen en alle bijbehorende wimpels worden apart per bestelling gedrukt. Het is niet mogelijk deze te retourneren.

U kunt uw producten retourneren naar:

Weideflora 289
8935 GR  Leeuwarden
058 – 266 88 38
info@www.mastenenvlaggen.nl

Retourformulier