Verzending

Vlaggenmasten en baniermasten

Voor het verzenden van aluminium, polyester en houten vlaggenmasten of baniermasten rekenen wij voor transport alleen € 75,- verzendkosten in geheel Nederland. Voor elke volgende mast wordt € 7,50 extra gerekend. Als deze masten met een Nederlandse vlag en/of wimpel worden besteld, dan hoeft u hiervoor geen transportkosten te betalen. De verzendkosten zijn niet afhankelijk van de lengte van de vlaggen- en/of baniermast. Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montagehandleiding.

Vlaggen en banieren

Voor alle vlaggen en banieren gelden € 7,50 verzendkosten in de webshop.

Plaatsing

Wilt u ook naast de verzending uw vlaggenmast en/of baniermast geheel verzorgd met plaatsing geregeld hebben? Wij regelen het voor u!

Maak gebruik van onze VCAgecertificeerde plaatsingsdienst. Voor slechts € 155,- plaatsen we u vlaggenmast en/of baniermast bij uw bedrijf of huis. Uw vlaggenmasten worden dan binnen 2 à 3 weken geplaatst, uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken.

Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op  058 266 88 38.