Beoordelingen Masten en Vlaggen

10

Helemaal vlag in top.

Snelle service, goed verpakt, prima beschrijving hoe te bevestigen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woerden - 23 oktober 2020
10

Goed product voor zeker langdurig gebruik.

Ik ben goed geholpen. Vriendelijk en behulpzame medewerkers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mierlo - 14 oktober 2020
10

Prima

Goed contact
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moerkapelle - 9 oktober 2020
9

Prima verlopen

Netjes en tijdige levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lichtaart, B - 2 oktober 2020
10

Zonder problemen besteld en geleverd.

Niets op aan te merken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselstein - 28 september 2020
9

top....

ben er superblij mee...zeer vlotte levering. ik mis alleen de factuur. heb dus geen idee hoe ik kan betalen. hanny heuvelink
Zou je ons aanbevelen? Ja
- tilburg - 21 september 2020
10

Erg gebruiksvriendelijke site, goed product en snelle levering.

Makkelijk, snel en goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gemert - 11 september 2020
10

Goede vlag en goede levering.

Zie boven
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Diever - 7 september 2020
8

Overzichtelijk en vlotte afwikkeling bestelling

Betrouwbaar en bestelproces is eenvoudig met een vlotte aflevering. Kwaliteit is ook voldoende (alleen de bevestiging/ tussenstuk van de wimpel zakt bij onze ophanging aan de vlaggenmast Naar beneden) Daar moeten wij nog iets op gaan verzinnen ...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enkhuizen - 7 september 2020
9

Persoonlijk en vriendelijke advies

Snelle levering en goede kwaliteit van zowel materiaal als kleur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 4 september 2020
10

Goed materiaal snel geleverd.

De enige die een vlaggestokhouder levert die op een buitenhoek kan worden gemonteerd. Topkwaliteit, RVS, kompleet met bevestigingsmateriaal (óók RVS). Snelle levering tegen een goede prijs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerde - 24 augustus 2020
9

zeer klantvriendelijk en zeer snelle levering

na telefonisch contact werd binnen de beloofde levertijd de gevraagde wimpel afgeleverd. Ook na levering werd op een vraag adequaat en keurig beantwoord.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almelo - 9 augustus 2020
10

Prima

Zoals vetwacht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vijlen - 2 augustus 2020
10

sneller kan niet

in contact met de masten en vlaggen en binnen een paar dagen eas de order geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan de Rijn - 1 augustus 2020
6

Goed maar heel duur

.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Zeewolde - 30 juli 2020
9

Toppie

Mooi materiaal en kleuren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Avenhorn - 28 juli 2020
10

Geweldige service

Ik had een “geslaagd” vlag nodig. Een belletje , goed geholpen, de vlag ging direct in een enveloppe en lag de volgende ochtend in de bus!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeeland - 6 juli 2020
9

Snelle goede levering

Snel besteld en op tijd geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Laren - 6 juli 2020
10

Snelle levering en goede kwaliteit vaandel.

Snelle levering en goede kwaliteit vaandel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almelo - 4 juli 2020
8

de vlag ziet er prima uit

goed verpakt en op tijd ontvangen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - 4 juli 2020
10

Bestellen en afleveren gaan probleemloos en de kwaliteit is prima.

Fijn dat je als klant correct via de mail op de hoogte wordt gehouden van de bestelling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 4 juli 2020
10

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 3 juli 2020
10

goed advies

Denken goed mee, prima kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 3 juli 2020
4

levering goed, product voldoet niet aan verwachting

nette levering. vlagcorrector werkt niet goed op schuine mast. is dat uitgezocht?

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Bedankt voor uw reactie. Vervelend dat het product niet helemaal naar tevredenheid werkt. We hebben u een mail gestuurd met instructies om dit recht te zetten. Wanneer vlagcorrectors niet werken, zit de vlag er vaak te strak tussen. Daardoor verliest het zijn werking. Hopelijk is hiermee het probleem opgelost! Met vriendelijke groet, Stefan

Zou je ons aanbevelen? Nee
- 7847 TA - 27 juni 2020
9

Makkelijk, goed, snel en betrouwbaar

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering en op tijd. Prima dus. Suggestie: vermeld op instructie bevestiging met kantelanker dat de mast nog waterpas gesteld kan worden met de 3 bevestigingsmoeren (waterpas ertegenaan houden en stellen). Het anker zelf moet dus wel behoorlijk waterpas liggen, maar bijna 100% is ook goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 22 juni 2020
8

goede ervaring

prima ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kats - 22 juni 2020
9

Prima en snelle levering

De Handystick is een handig ding om gemakkelijk de vlag op te kunnen hangen. Goede en snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 20 juni 2020
8

adequaat geleverd

Duidelijke website en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 20 juni 2020
10

In een woord fantastisch

Al vanaf het eerste contact een goede indruk. Vervolgens een goed offerte aanbod. Op de vraag of het kon worden geplaatst voor een bepaalde datum is zeer positief gereageerd en het kwam precies op tijd! Een pluim van deze mevrouw én "een bankje vooruit".
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden - 8 juni 2020
8

Goed!

Goede kwaliteit, snelle levering. Ik ben zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geleen - 6 juni 2020
10

Fantastische kwaliteit

Super kwaliteit, handig te bevestigen. Snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 5 juni 2020
10

Super!

Snelle offerte, goede prijs-kwaliteit verhouding, netjes verpakt, super service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Munstergeleen - 5 juni 2020
8

Goede service / tijdige levering en goede bereikbaarheid

Het bedrijf is goed bereikbaar en je wordt netjes te woord gestaan. Informatievoorziening over de levertijd klopt en je wordt keurig bericht over de leverdatum en tijd. Goed werk geleverd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarn - 5 juni 2020
9

alle lof !

De vlag kan uit ! Mijn vraag op korte termijn de stok, vlag en wimpel naar mij te doen toekomen is naar wens uitgevoerd. Ook om te komen tot het beoogde en complete product werd zeer goed afgehandeld per mail. De snelheid was belangrijk omdat het als cadeau bedoeld was en daar is meer dan aan voldaan. Alle lof met dank aan Stefan Lautenbag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- vlaardingen - 4 juni 2020
7

Goede service

Prima kwaliteit !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goudswaard - 3 juni 2020
10

Prima en snelle service

Zie voorgaande
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Steeg - 2 juni 2020
9

Goed en snel geholpen

Tijdens onze vakantie op Ijsland geprobeerd een wimpel te scoren, wat ons niet is gelukt. Tot ik bij Mastenvlaggen .nl uitkwam en een Ijslandse wimpel verkochten , gelijk besteld en 3 dagen later wimpeld hij er driftig op los. Het geeft ons toch een beetje het vakantie gevoel die we op Ijsland beleefd hebben.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat we jullie hiermee hebben kunnen helpen. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Stefan

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijnsburg - 1 juni 2020
10

Prima

Een geweldige vlaggenmast!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den IJssel - 31 mei 2020
10

Super gedraai, met een rechte vlag

Vlagcorrector set gekocht, super ! Product werkt goed, altijd een goed hangende vlag, geen gedraai meer om de vlaggenstok. Na bestelling en betaling meteen bevestiging, daarna een persoonlijk bericht dat de bestelling klaar en verzonden was. Product is dan ook supersnel geleverd. Uitstekende service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostvoorne - 31 mei 2020
9

service okay!

Het ging allemaal snel, maar in eerste instantie een verkeerde vlag Kan gebeuren Binnen enkele dagen was het probleem naar tevredenheid opgelost De Limburgse vlag wappert weer bij onze B&B Ria Kicken Hoeve Opscheumer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ransdaal - 31 mei 2020
9

Snelle service en ze denken mee voor de juiste oplossing

Positief
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 31 mei 2020
10

snelle levering en goede verpakking

Goede website en snelle levring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasdam - 28 mei 2020
10

Super

Snelle levering en goede kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 27 mei 2020
8

Weet ik nog niet

Weet ik nog niet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwkoop - 27 mei 2020
10

Zeer snel en zeer goede service

Zeer goede service en snelle levering!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zonhoven - 20 mei 2020
10

Met vlag en wimpel ‘n geslaagde ervaring!

Duidelijke site voor de juiste bestelling. Levering liet even op zich wachten maar dat werd duidelijk gecommuniceerd. Alles keurig en netjes ontvangen. Zeker de aanbevelingen waard!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het compliment! Met vriendelijke groet, Stefan

Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselmuiden - 19 mei 2020
10

Makkelijk te bestellen.. snelle levering

.. aan bovenstaand niets meer toe te voegen.. is gewoonweg goed !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 19 mei 2020
10

Zeer goede service en snelle levering!

Mijn bestelling moest naar Duitsland verzonden worden. Telefonisch gevraagd of dat mogelijk was. Dit was geen enkel probleem. Erg goed kreeg ik telefonisch advies en werden mijn vragen goed en duidelijk beantwoord. Dan het een en ander besteld. De levering was ontzettend snel. De volgende keer zeker weer bij Mastenenvlaggen.nl

Reactie van het bedrijf

Beste Bert, Bedankt voor de mooie beoordeling! De samenwerking verliep goed. Ook bedankt voor de prachtige foto! Met vriendelijke groet, Stefan

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Klotten / Mosel - 19 mei 2020
10

snelle levering en goede kwaliteit

Mastenvlaggen leveren een goed kwaliteit en de levering was prima op tijd. Kortom: ik ben goed tevreden over Mastenvlaggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diepenheim - 19 mei 2020
9

Goed produkt, goede levering.

Ik heb precies gekregen waarvoor ik betaald heb en het heeft ondanks de hele COVID-crisis verder niet te lang geduurd, Ik ben tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gemonde - 18 mei 2020
10

geweldig product en snel geleverd

Mastenvlaggen doet wat ze beloofd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den IJssel - 18 mei 2020
7

Prima winkel

prima winkel, snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duiven - 17 mei 2020
10

De vlag uit voor Mastenenvlaggen!

Zeer snelle levering. Bestelling goed verpakt en compleet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes - 17 mei 2020
8

Prima

Snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 17 mei 2020
8

Alles geleverd volgens afspraak

Positief, verzend kosten wel aan de hoge kant
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ambt Delden - 17 mei 2020
9

Prima product, goede service!

Dit lost het probleem met een om de stok slaande vlag echt op!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 17 mei 2020
10

Geheel volgens verwachting geleverd

Vlaggestok+vlag+houder zien er goed uit en voldoen aan de verwachting.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - 14 mei 2020
7

snel en goed

Helaas geen vrachtbrief bij de zending
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 14 mei 2020
8

Tijdige levering

Tijdige levering. Kwaliteit lijkt goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 14 mei 2020
10

Snelle levering

Bestelling gedaan dat ging vlot omdat de website duidelijk is. De levering was ook snel.

Reactie van het bedrijf

Beste Rianne, Bedankt voor je reactie en het compliment over onze website! Met vriendelijke groet, Stefan

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 13 mei 2020
10

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 13 mei 2020
10

Fantastisch

Goede snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 13 mei 2020
8

Snelle afwikkeling bestelling

Mooie Gemeente Nunspeet wimpel. Op social media veel reacties dat ze deze ook willen bestellen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nunspeet - 13 mei 2020
10

Snel geleverd zonder problemen

Gewoon goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kortgene - 13 mei 2020
8

Conform afspraak

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Laren - 13 mei 2020
7

afwachten.

ik hoop dat de vlaggencorrectoren helpen ik heb ze gemonteerd maar als ik de vlag draai draait de vlag mee om de stok, misschien met de wind dat het anders is maar ik weet het niet, moet afwachten. maar d levering was vlot en correct. Met vriendelijke groet, Herman Heimensen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- putten - 13 mei 2020
7

netjes en snel geleverd

goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maassluis - 13 mei 2020
10

10

Een vlotte behandeling Wimpel was binnen een week afgeleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 13 mei 2020
9

Snel en goed afgeleverd

Snel en goed afgeleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 13 mei 2020
10

fantastisch.

Kwalitatief uitstekend product. Donderdagavond besteld. zaterdag 's ochtends geleverd. Klasse.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- haaksbergen - 12 mei 2020
8

Snelle levering

op de site stond niet aan geven dat er ook nog btw bij kwam, ook de bezorg kosten vond ik vrij hoog
Zou je ons aanbevelen? Nee
- leeuwarden - 12 mei 2020
10

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit Met een goede fundering gemakkelijk te plaatsen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 10 mei 2020
10

Snelle en correcte levering.

Mooi overzichtelijke webpagina. Duidelijke informatie omtrent de bestelling. Netjes en correct geleverd. Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Daarlerveen - 10 mei 2020
10

Het bestelde is op tijd geleverd en voldoet

Ik zocht een handystick die ik snel kon vinden op de website. Na het bestellen werd deze snel afgeleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 8 mei 2020
10

Prima voor elkaar!

Werd ondanks de corona-crisis op tijd geleverd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad - 8 mei 2020
2

Had een kwaliteits product verwacht voor dit bedrag.

We hebben voor een 10-tal maskers materialen ontvangen van erg lage kwaliteit, welke we zelf nog moeten samen stellen. Erg teleurstellende levering!! Zal zeker NIET aanraden om bij Mastenvlaggen nog een aankoop te doen!!

Reactie van het bedrijf

Vanwege het milieu hechten wij er grote waarde aan om de verpakking zo compact mogelijk te houden. Ook kunnen producten beschadigen als ze afgemonteerd getransporteerd worden. Gelukkig zijn ze gemakkelijk in elkaar te zetten! Met vriendelijke groet, Stefan

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Eindhoven - 8 mei 2020
10

Super snelle service

Het zou een paar dagen duren voordat ik de vlag met Geslaagd erop zou ontvangen.. Echter had ik hem de volgende dag al in huis. Top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- America - 8 mei 2020
10

Snelle levering

Goed verpakt werkt prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven - 8 mei 2020
10

Snelle levering en wimpel ziet er goed uit. Goed product.

Zie foto
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dalfsen - 8 mei 2020
4

Levering klopte niet .

De mastkoker is geleverd op de dag dat werklieden deze in zouden storten maar omdat deze niet van een goede maat was geleverd hebben we de mensen weer weg moeten sturen de dag erna werd de mastkoker met de goede diameter geleverd en toen konden de mensen niet dus al met al is deze klus niet vlot verlopen

Reactie van het bedrijf

Heel vervelend dat door deze fout de planning in de war is gekomen. Gelukkig heeft u snel het juiste formaat grondbuis ontvangen. We hopen dat u er nog jaren plezier aan zult beleven! Met vriendelijke groet, Mastenenvlaggen.nl

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidoostbeemster - 7 mei 2020
7

Over de kwaliteit zijn wij tevreden met een aantekening.

De vlagcorrector heeft na 2 dagen "vlaggen" volledig voldaan aan de verwachting.De vlag wikkelt zich niet om de mast, blijft mooi hangen. Het monteren van de vlagcorrector aan een aluminium mast d.m.v. een parker is niet zo simpel als het lijkt. Een metaalboor van 1,5 mm is niet in iedere gereedschapskist aanwezig. Zeker niet als men de vlag eerst op 4 mei in de halfstokstand wil hangen. Dan is het wel zo handig om erop gewezen te worden dat er 2 sets vlagcorrectors nodig zijn. Er is nu voor gekozen om de vlagcorrector op 5 mei te verplaatsen op de mast. Wellicht is het een idee om toekomstige klanten hierover te adviseren. Wij hebben uw product bij de buren inmiddels aanbevolen 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 5 mei 2020
10

Super

Goede servers! Ook in deze covid 19 tijd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heteren - 2 mei 2020
10

Prima

Keurig verpakt bezorgd op de afgesproken tijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nes - 1 mei 2020
8

Netjes.

Mijn ervaring was over het algemeen heel prettig. 2 setjes vlagcorrectors besteld,en hier was tijdens het versturen iets mis gegaan. Na een prettige mail wisseling de obtbrekende corrector opgestuurd gekregen.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw beoordeling, goed om te horen dat uiteindelijk alles gelukt is met uw bestelling. Veel plezier met uw vlagcorrectors, hopelijk zullen de vlaggen voor een lange tijd netjes blijven hangen. Met vriendelijke groet, Mastenenvlaggen.nl

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 1 mei 2020
84 Klanten beoordelen ons met een 9/10
0