Beoordelingen Masten en Vlaggen

10

Uitstekend

Enorme keuze aan wimpels en vlaggen. Op andere website is de keuze een stuk geringer. Kwaliteit van producten is degelijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Britsum - 10 augustus 2021
4

Voor prijs meer verwacht

Voor prijs meer verwacht.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- E - 1 juli 2021
5

Kleur van de wimpel is niet goed

Het middenvlak van de Zeeuws-Vlaamse wimpel is geel, van de geleverde wimpels is de kleur te oranje
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Hoek - 1 juli 2021
8

Precies de goede wimpel en geweldig snel geleverd

Nb de post bezorger maakte er een beetje een zooitje van. Ik kon niet op de door hem aangegeven dag; maakte gebruik van de mogelijkheid voor nieuwe afspraak. Op track en tracé werd het pakketje onvindbaar en later stond op het pakketje "geweigerd".
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 29 juni 2021
9

een goed meedenkende organisatie.

Als organisatie hadden wij op korte termijn de progress pride vlag nodig, De medewerker dacht goed mee met hoe we de vlag zo snel mogelijk en op tijd in ons bezit kregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bilthoven - 29 juni 2021
9

Snelle service en net even wat anders

Snelle service en net even wat anders
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - 28 juni 2021
10

Prima!

Nette degelijke verpakking waardoor geen beschadigingen en alles snel binnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 28 juni 2021
10

Top product

Goede kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aduard - 28 juni 2021
6

leuke vlag wapperde mooi in de wind

Mijn ervaring was bijzonder omdat ik erg connecte met mijn dorp die nu 800 jaar bestaat. Ik heb nu de zelfde vlag als de scholen hier en de kerk wat huizen en bakkerij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rockanje - 28 juni 2021
10

gewoon goed

Is gewoon goed gegaan. Snel en mooi.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pekela - 28 juni 2021
9

xxxxx

top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amerongen - 28 juni 2021
8

hele goede en snelle service

bezorging op het park was super, telefoontje dat de bezorger het niet kon vinden, super service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hierden - 28 juni 2021
9

Vlot besteld, vlot geleverd

Voor een goede prijs hoef ik nu de vlag niet meer zo vaak af te rollen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borculo - 28 juni 2021
10

Keurig

Vlotte levering en netjes ingepakt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Opheusden - 28 juni 2021
9

Zeer goed

Alles snel en correct geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk aan zee - 28 juni 2021
7

Goede afspraken

Goede prijs-kwaliteitverhouding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuland - 28 juni 2021
6

Bestelling zou eerder geleverd worden

Had wat mij betreft vlugger geleverd kunnen worden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Renswoude - 28 juni 2021
10

Goede service!

Goede service en communicatief, verzending ging zoals afgestemd. Duidelijke communicatie aan hun kant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - 28 juni 2021
10

Mooi resultaat, vriendelijke service

Het bestelproces is helder, je krijgt makkelijk contact bij vragen en we zijn ronduit tevreden met het resultaat. Een mooie kwaliteit vlag voor een betaalbare prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoonoord - 28 juni 2021
6

Vlotte levering

Voor het eerst een vaandel besteld de levering verliep vlot Zit nu sinds een maand in de mast en moet zijn dienst nog bewijzen wat de kwaliteit betreft, ik ben benieuwd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aduard - 25 juni 2021
10

Precies wat ik zocht, snelle levering!

Door vrienden getipt. Zocht een wimpel van een opgeheven gemeente. Geen enkele probleem. Gevonden wat ik zocht en de levering was uitermate snel. Nu hangt er een wimpel van prima kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zevenaar - 25 juni 2021
8

Accuraat, snel en meedenkend voor opsturen

Zie mijn ene zin met beleving en ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 25 juni 2021
8

prima

snel geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oude Pekela - 25 juni 2021
10

Geweldig

Snelle plaatsing volgens overleg, goed meedenken en heel fijn contact. De mast is een verrijking voor het aanzicht van huis en tuin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 25 juni 2021
6

Prijs uiteindelijk veel hoger als bij het uitzoeken

Goede service, alleen is het verschil tussen de prijs die wordt genoemd tijdens het uitzoeken van een vlag, en de uiteindelijke prijs bij het afrekenen veel te veel. Voor de rest ben ik netjes geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 25 juni 2021
10

Snel geleverd

Snel geleverd, goed kunnen vinden wat ik nodig had.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zutphen - 25 juni 2021
10

Uitstekend

Oplossing voor de vlag, geen gedraai meer om de stok.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bovenkarspel - 25 juni 2021
10

Prima service, snelle response op vragen en snelle levering

Voorafgaand aan bestelling vragen gemaild. Snelle correct inhoudelijke reply en duidelijkheid over mogelijke datum aflevering. Na bestelling is aflevering goederen op tijd gegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Julianadorp - 24 juni 2021
10

Klantvriendelijk en -gericht.

Mooie vlag, in eerste instantie verkeerd bezorgd, maar door tussenkomst van Mastenenvlaggen.nl teruggehaald en juist bezorgd. Precies op tijd voor festiviteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouderkerk - 24 juni 2021
10

Perfecte banier

Geheel volgens afspraak geleverd , mooi kwaliteits product, wappert fier aan de mast . Ook de plaatsing was snel en vakkundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouddorp - 24 juni 2021
10

Prima product

Klantvriendelijke website, ruime keuze, snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Minnertsga - 24 juni 2021
9

Super snelle service!

Mijn wensen met betrekking tot een wimpel met eigen ontwerp werd door middel van snelle communicatie binnen 2 dagen gerealiseerd. Álles was mogelijk; kleur van de wimpel, opdruk, lettertype etc. Super service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vianen - 24 juni 2021
9

Goed

Alles zoals afgesproken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groesbeek - 24 juni 2021
10

Goede service!

In één telefoontje alles geregeld, snelle levering , prachtig resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruurlo - 27 december 2020
8

Goed

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 22 december 2020
10

Prima!

Snel geleverd, prima kwaliteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wichmond - 15 december 2020
10

Snelle levering en kwaliteit

Na het bestellen op een site die enorm goed toeganglijk is en die je goed helpt om het juiste te bestellen werd het snel geleverd. De levering werd gedaan door een zeer goede transporteur waarvoor geen moeite teveel is. Ook de beschrijving erbij is zeer duidelijk. Zodoende stond de vlaggemast na het beton storten enorm snel. Kortom een zeer tevreden klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorthuizen - 11 december 2020
10

Waanzinnig goed.

Hele vriendelijke mensen. Kloppende afspraken en kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beneden-Leeuwen - 11 december 2020
9

Snel

Had aangegeven dat we alleen dinsdag en woensdag geopend waren ivm Corona. Vlaggenstok werd op afgesproken dag bezorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 8 december 2020
10

Ziet er mooi uit!

De vlag ligt nog te wachten tot de datum daar is. Gaat vast een succes worden, want het ziet er prachtig uit!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leerdam - 8 december 2020
9

Helemaal goed.

Helemaal goed en fijn geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Renswoude - 7 december 2020
9

prachtig

dit vind ik geweldig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sneek - 1 december 2020
8

Alles soepel, prima product

Goede toegankelijke website, prima ruime keuze, soepele levering en uitstekende kwaliteit, kortom zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 1 december 2020
10

Gekregen wat ik wilde hebben.

Uw prijs leek redelijk , maar met BTW en verzendkosten kwam er best veel bij. U kunt beter de prijs incl BTW direct vermelden.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Renkum - 1 december 2020
10

snel return met snelle levering

alles was naar wens, verder geen opmerkingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Langeark - 16 november 2020
10

Top

Zeer snel wat kunnen regelen i.v.m. een herdenking. Binnen twee dagen een mast incl. Vlag. Echt meegedacht. Supet!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 16 november 2020
10

Prima

Snelle levering en een goed produkt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijk - 9 november 2020
10

Helemaal vlag in top.

Snelle service, goed verpakt, prima beschrijving hoe te bevestigen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woerden - 23 oktober 2020
10

Goed product voor zeker langdurig gebruik.

Ik ben goed geholpen. Vriendelijk en behulpzame medewerkers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mierlo - 14 oktober 2020
10

Prima

Goed contact
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moerkapelle - 9 oktober 2020
9

Prima verlopen

Netjes en tijdige levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lichtaart, B - 2 oktober 2020
10

Zonder problemen besteld en geleverd.

Niets op aan te merken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselstein - 28 september 2020
9

top....

ben er superblij mee...zeer vlotte levering. ik mis alleen de factuur. heb dus geen idee hoe ik kan betalen. hanny heuvelink
Zou je ons aanbevelen? Ja
- tilburg - 21 september 2020
10

Erg gebruiksvriendelijke site, goed product en snelle levering.

Makkelijk, snel en goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gemert - 11 september 2020
10

Goede vlag en goede levering.

Zie boven
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Diever - 7 september 2020
8

Overzichtelijk en vlotte afwikkeling bestelling

Betrouwbaar en bestelproces is eenvoudig met een vlotte aflevering. Kwaliteit is ook voldoende (alleen de bevestiging/ tussenstuk van de wimpel zakt bij onze ophanging aan de vlaggenmast Naar beneden) Daar moeten wij nog iets op gaan verzinnen ...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enkhuizen - 7 september 2020
9

Persoonlijk en vriendelijke advies

Snelle levering en goede kwaliteit van zowel materiaal als kleur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 4 september 2020
10

Goed materiaal snel geleverd.

De enige die een vlaggestokhouder levert die op een buitenhoek kan worden gemonteerd. Topkwaliteit, RVS, kompleet met bevestigingsmateriaal (óók RVS). Snelle levering tegen een goede prijs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerde - 24 augustus 2020
9

zeer klantvriendelijk en zeer snelle levering

na telefonisch contact werd binnen de beloofde levertijd de gevraagde wimpel afgeleverd. Ook na levering werd op een vraag adequaat en keurig beantwoord.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almelo - 9 augustus 2020
10

Prima

Zoals vetwacht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vijlen - 2 augustus 2020
10

sneller kan niet

in contact met de masten en vlaggen en binnen een paar dagen eas de order geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan de Rijn - 1 augustus 2020
6

Goed maar heel duur

.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Zeewolde - 30 juli 2020
9

Toppie

Mooi materiaal en kleuren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Avenhorn - 28 juli 2020
10

Geweldige service

Ik had een “geslaagd” vlag nodig. Een belletje , goed geholpen, de vlag ging direct in een enveloppe en lag de volgende ochtend in de bus!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeeland - 6 juli 2020
9

Snelle goede levering

Snel besteld en op tijd geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Laren - 6 juli 2020
10

Snelle levering en goede kwaliteit vaandel.

Snelle levering en goede kwaliteit vaandel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almelo - 4 juli 2020
8

de vlag ziet er prima uit

goed verpakt en op tijd ontvangen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - 4 juli 2020
10

Bestellen en afleveren gaan probleemloos en de kwaliteit is prima.

Fijn dat je als klant correct via de mail op de hoogte wordt gehouden van de bestelling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 4 juli 2020
10

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 3 juli 2020
10

goed advies

Denken goed mee, prima kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 3 juli 2020
4

levering goed, product voldoet niet aan verwachting

nette levering. vlagcorrector werkt niet goed op schuine mast. is dat uitgezocht?

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Bedankt voor uw reactie. Vervelend dat het product niet helemaal naar tevredenheid werkt. We hebben u een mail gestuurd met instructies om dit recht te zetten. Wanneer vlagcorrectors niet werken, zit de vlag er vaak te strak tussen. Daardoor verliest het zijn werking. Hopelijk is hiermee het probleem opgelost! Met vriendelijke groet, Stefan

Zou je ons aanbevelen? Nee
- 7847 TA - 27 juni 2020
9

Makkelijk, goed, snel en betrouwbaar

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering en op tijd. Prima dus. Suggestie: vermeld op instructie bevestiging met kantelanker dat de mast nog waterpas gesteld kan worden met de 3 bevestigingsmoeren (waterpas ertegenaan houden en stellen). Het anker zelf moet dus wel behoorlijk waterpas liggen, maar bijna 100% is ook goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 22 juni 2020
8

goede ervaring

prima ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kats - 22 juni 2020
9

Prima en snelle levering

De Handystick is een handig ding om gemakkelijk de vlag op te kunnen hangen. Goede en snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 20 juni 2020
8

adequaat geleverd

Duidelijke website en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 20 juni 2020
10

In een woord fantastisch

Al vanaf het eerste contact een goede indruk. Vervolgens een goed offerte aanbod. Op de vraag of het kon worden geplaatst voor een bepaalde datum is zeer positief gereageerd en het kwam precies op tijd! Een pluim van deze mevrouw én "een bankje vooruit".
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden - 8 juni 2020
8

Goed!

Goede kwaliteit, snelle levering. Ik ben zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geleen - 6 juni 2020
10

Fantastische kwaliteit

Super kwaliteit, handig te bevestigen. Snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 5 juni 2020
10

Super!

Snelle offerte, goede prijs-kwaliteit verhouding, netjes verpakt, super service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Munstergeleen - 5 juni 2020
8

Goede service / tijdige levering en goede bereikbaarheid

Het bedrijf is goed bereikbaar en je wordt netjes te woord gestaan. Informatievoorziening over de levertijd klopt en je wordt keurig bericht over de leverdatum en tijd. Goed werk geleverd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarn - 5 juni 2020
9

alle lof !

De vlag kan uit ! Mijn vraag op korte termijn de stok, vlag en wimpel naar mij te doen toekomen is naar wens uitgevoerd. Ook om te komen tot het beoogde en complete product werd zeer goed afgehandeld per mail. De snelheid was belangrijk omdat het als cadeau bedoeld was en daar is meer dan aan voldaan. Alle lof met dank aan Stefan Lautenbag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- vlaardingen - 4 juni 2020
7

Goede service

Prima kwaliteit !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goudswaard - 3 juni 2020
10

Prima en snelle service

Zie voorgaande
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Steeg - 2 juni 2020
9

Goed en snel geholpen

Tijdens onze vakantie op Ijsland geprobeerd een wimpel te scoren, wat ons niet is gelukt. Tot ik bij Mastenvlaggen .nl uitkwam en een Ijslandse wimpel verkochten , gelijk besteld en 3 dagen later wimpeld hij er driftig op los. Het geeft ons toch een beetje het vakantie gevoel die we op Ijsland beleefd hebben.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat we jullie hiermee hebben kunnen helpen. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Stefan

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijnsburg - 1 juni 2020
10

Prima

Een geweldige vlaggenmast!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den IJssel - 31 mei 2020
10

Super gedraai, met een rechte vlag

Vlagcorrector set gekocht, super ! Product werkt goed, altijd een goed hangende vlag, geen gedraai meer om de vlaggenstok. Na bestelling en betaling meteen bevestiging, daarna een persoonlijk bericht dat de bestelling klaar en verzonden was. Product is dan ook supersnel geleverd. Uitstekende service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostvoorne - 31 mei 2020
9

service okay!

Het ging allemaal snel, maar in eerste instantie een verkeerde vlag Kan gebeuren Binnen enkele dagen was het probleem naar tevredenheid opgelost De Limburgse vlag wappert weer bij onze B&B Ria Kicken Hoeve Opscheumer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ransdaal - 31 mei 2020
9

Snelle service en ze denken mee voor de juiste oplossing

Positief
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 31 mei 2020
10

snelle levering en goede verpakking

Goede website en snelle levring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasdam - 28 mei 2020
10

Super

Snelle levering en goede kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 27 mei 2020
8

Weet ik nog niet

Weet ik nog niet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwkoop - 27 mei 2020
10

Zeer snel en zeer goede service

Zeer goede service en snelle levering!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zonhoven - 20 mei 2020
10

Met vlag en wimpel ‘n geslaagde ervaring!

Duidelijke site voor de juiste bestelling. Levering liet even op zich wachten maar dat werd duidelijk gecommuniceerd. Alles keurig en netjes ontvangen. Zeker de aanbevelingen waard!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het compliment! Met vriendelijke groet, Stefan

Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselmuiden - 19 mei 2020
10

Makkelijk te bestellen.. snelle levering

.. aan bovenstaand niets meer toe te voegen.. is gewoonweg goed !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 19 mei 2020
10

Zeer goede service en snelle levering!

Mijn bestelling moest naar Duitsland verzonden worden. Telefonisch gevraagd of dat mogelijk was. Dit was geen enkel probleem. Erg goed kreeg ik telefonisch advies en werden mijn vragen goed en duidelijk beantwoord. Dan het een en ander besteld. De levering was ontzettend snel. De volgende keer zeker weer bij Mastenenvlaggen.nl

Reactie van het bedrijf

Beste Bert, Bedankt voor de mooie beoordeling! De samenwerking verliep goed. Ook bedankt voor de prachtige foto! Met vriendelijke groet, Stefan

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Klotten / Mosel - 19 mei 2020
10

snelle levering en goede kwaliteit

Mastenvlaggen leveren een goed kwaliteit en de levering was prima op tijd. Kortom: ik ben goed tevreden over Mastenvlaggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diepenheim - 19 mei 2020
9

Goed produkt, goede levering.

Ik heb precies gekregen waarvoor ik betaald heb en het heeft ondanks de hele COVID-crisis verder niet te lang geduurd, Ik ben tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gemonde - 18 mei 2020
10

geweldig product en snel geleverd

Mastenvlaggen doet wat ze beloofd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den IJssel - 18 mei 2020
7

Prima winkel

prima winkel, snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duiven - 17 mei 2020
10

De vlag uit voor Mastenenvlaggen!

Zeer snelle levering. Bestelling goed verpakt en compleet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes - 17 mei 2020
131 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
0