Beoordelingen Masten en Vlaggen

10

perfect

pefect
Zou je ons aanbevelen? Ja
- roosendaal - 9 juni 2024
8

Vlag Chicago dierbaar

De juiste bestelling (vlag stad Chicago) met correcte bezorging afgeleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Naarden - 9 juni 2024
10

Uitstekende service

Snelle reactie op een mankement en kosteloos en heel snel een nieuw exemplaar van onze dorpswimpel ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Werkendam - 8 juni 2024
10

Fantastisch!

Bij toeval kwam ik op deze site uit ivm een Friese vlag die op mijn verlanglijstje stond. Maar blijkt dat je hier ook vlaggen en vaandels van je eigen dorp/stad kunt bestellen! Vervolgens dàt gedaan en ik ben zéér verrast over de kwaliteit en levering. Ondertussen zijn er steeds meer mensen die ons vragen waar we de vaandel hebben gekocht. Dan verwijs ik ze met plezier door naar Masten en Vlaggen!

Reactie van het bedrijf

Hoi Ellen, Bedankt voor je leuke beoordeling! Dat stellen we erg op prijs. Veel plezier van je wimpel en een heel fijn weekend. Met vriendelijke groet, Stefan

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mûnein - 7 juni 2024
9

Goed

Zeer goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boekhoute - 5 juni 2024
10

prima geregeld en geleverd

mooie vlag en goede kwaliteit en prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Michielsgestel - 5 juni 2024
8

Snelle levering

Snelle levering, alleen jammer dat er een verkeerde achternaam bij het adres stond. Op de factuur stond wel de juiste naam.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 18 mei 2024
10

Wat een geweldige snelle service en keurig verpakt

Bestel maar bij dit bedrijf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grootegast - 17 mei 2024
10

Mooie vlag van ons dorp Dwingeloo!

Fijn dat jullie de vlag van ons dorpje Dwingeloo leveren! Makkelijk besteld en snel in huis. Dank jullie wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dwingeloo - 14 mei 2024
10

gewoon goed

Ik heb deze vlag bewust gekocht voor de dodenherdenking op 04/05 omdat hij door mij direct wordt gerelateerd aan de verzetsgroep De Geuzen uit Vlaardingen die al zingend psalm 43.4 op de Waalsdorpervlakte werden gefusilleerd. Deze Geuzenvlag is echt het orange, blanche, blue en heeft veel meer met de bevrijding van Nederland van doen dan het rood wit blauw!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwerkerk aan den IJssel - 13 mei 2024
10

Ruimte collectie

Ruimte collectie van een goed kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lisse - 12 mei 2024
10

Mooie vlaggen en snelle levering.

Goeie stevige vlag die tegen een stootje kan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - 9 mei 2024
5

Komt later

Sorry ik kan nog geen reactie geven Want ik heb nog niks ontvangen Dat komt later wel Vrgr Eugene Moonen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 6 mei 2024
8

te korte wimpel

Ruime keuze en goede levering. Vanaf de website is niet snel/makkelijk zichtbaar dat er verschillende lengtes worden aangeboden. Ik bestelde een te korte.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Bilt - 4 mei 2024
8

Prima

In goede staat ontvangen. Mooie vlag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groenekan - 4 mei 2024
10

Goede service en behulpzaam!

Het design van de vlag die ik wilde bestellen kon zowel grafisch als in maat aangepast worden waardoor deze nu perfect past! Meedenkende mensen, goede service en snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Muiden - 30 april 2024
10

Prima!

Ik heb een wimpel op mat besteld voor de trouwdag van mijn dochter. Hij kwam sneller als gedacht en ziet er precies zo uit als ik had gehoopt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 20 april 2024
10

Snel en makkelijk en groot assortiment

Was op zoek naar speciale vlaggem bij jullie leverbaar ergens anders niet .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 20 april 2024
10

Snelle levering

Snel.geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogland - 19 april 2024
10

Mooie vlag van Linne ontvangen.

Mooi op tijd voor Koningsdag de vlag van de gemeente Linne ontvangen. Uitstekend dus!

Reactie van het bedrijf

Beste Marcel, We sturen maandag een nieuwe vlag toe! Met vriendelijke groet, Stefan Lautenbag

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Linne - 18 april 2024
9

Goede kwaliteit en snelle service!

Snel een wimpel kunnen bestellen voor de geboorte van mijn zoon.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 17 april 2024
8

Prima

Prima.product en op je juiste wijze geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 17 april 2024
10

In één Geweldig

Altijd de goede kwaliteit voor de acceptabele prijs. Wederom Hartelijk dank voor de snelle service. Met vriendelijke groet, Martin Hengeveld Glazenwassers Schoonmaak & Onderhouds bedrijf 'De Helpende Hand' te Westervoort.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westervoort - 16 april 2024
10

Snel en goed

Goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 13 april 2024
10

Vlag van de Aarde alleen hier te bestellen

Onwijs blij mee!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lauwersoog - 13 april 2024
4

Afspraak kevering 5 a6 dagen na 14 dagen nog niet binnen

Vandaag 4 april wimpel besteld op 20 maart heb hem nog niet binnen dus tevreden nou nee duurt veels te lang
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kudelstaart - 4 april 2024
8

Super goed verlopen.

Super goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 2 april 2024
7

Snelle levering

De vaandel is qua kleur goed. Jammer dat er niet een langere variant is. Plus punt dat de zij doppen van rubber zijn dat voor komt tikken tegen de mast. Prijs was wat aan de hoge kant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmeloord - 29 maart 2024
8

netjes en snel

Alles prima geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assendelft - 28 maart 2024
10

Top!

Mooie vlag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw Beijerland - 25 maart 2024
8

TOP

Kort en duidelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwveen - 24 maart 2024
10

Snelle levering

Adequate en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Benthuizen - 24 maart 2024
10

Fijne en open communicatie

Er was vertraging, maar daar werd ik netjes over gebeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beekbergen - 21 maart 2024
7

Prima

Snel geleverd en een mooie vlag! Karin
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nadrin - 21 maart 2024
10

Keurig geregeld!

Betrouwbaar met bestelling, betalen en levering. Keurig geregeld en goede kwaliteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalsmeer - 9 maart 2024
10

Geweldig

De wimpel van Leeuwarden is van zeer goede kwaliteit, lekker stevig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Koarnjum - 8 maart 2024
10

Geweldig

Toen ik bemerkte dat ik de verkeerde afmeting had besteld werd ik heel coulant behandeld en ontving ik de vlag met de juiste afmetingen tegen een gereduceerde prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Limbricht - 6 maart 2024
10

Goede service

Super geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kuitaart - 28 februari 2024
10

snelle levering goed product

Levering binnen de afgesproken tijd en product naar wenst, wel jammer dat je moet bijbetalen om de levering te versnellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goedereede - 27 februari 2024
10

Super!

Erg mooie vlag, goede kwaliteit en omdat ik er een spandoek van wilde maken hebben ze er voor mij kosteloos 4 ringetjes in gemaakt. Helemaal super! Bedankt guys!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ter Aar - 26 februari 2024
9

Top

Snelle levering, goede kwaliteit ben er erg blij mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beesd - 25 februari 2024
10

veel keuze snelle levering

correcte prijs ,juiste afbeeldingen ,robust materiaal, veel verschillende keuze en soorten van wimpels tot grote vlag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gingelom - 23 februari 2024
7

Prima

Wimpel besteld - helaas na 2 wkn gemaild; nog niets ontvangen. Werden gelijk gebeld door Stefan met excuses en de wimpel zou afgelopen maandag afgestuurd worden. Keurig afgehandeld. Is gebeurd via DPD - duurde echter nog 3 dagen voor ontvangst. Misschien kijken voor andere vervoerder waardoor levering vlotter wordt afgehandeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ugchelen - 22 februari 2024
8

Alles netjes afgehandeld

Prima bedrijf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venhuizen - 22 februari 2024
10

Super goede kwaliteit

netjes bezorgd en erg tevreden over de kleur en kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Te raar - 20 februari 2024
8

Prima

Goed contact en snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venhuizen - 19 februari 2024
10

super service

eerste pakketje was niet geleverd ze stuurde direct een nieuw op.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berlicum - 15 februari 2024
10

Geleverd binnen de levertermijn

Goed verpakt en op tijd geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 9 februari 2024
10

Snel en goed

Snel en goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Echt - 9 februari 2024
9

Prima snelle en nette levering

Uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Velp - 9 februari 2024
9

Goed

Goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kollumerzwaag - 9 februari 2024
9

Ruim aanbod, snel geleverd

Zeer ruim aanbod, leuk dat er veel lokale vlaggen en wimpels te kiezen zijn. Bestelling snel in huis. Tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veluwe - 5 februari 2024
10

Mooie mast

Prima levering en plaatsing.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Anderen - 5 februari 2024
7

Ik vond het wat vreemd dat over de verzendkosten ook nog eens btw werd berekend.

Ik vond het wat vreemd dat over de verzendkosten ook nog eens btw werd berekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westervoort - 4 februari 2024
10

prima

prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goor - 27 januari 2024
10

Alles netjes en op tijd geleverd

Alles netjes en op tijd geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouderak - 25 januari 2024
10

Breed aanbod en snel geleverd

Bestelde vlaggen nog niet in gebruik genomen, maar lijkt prima kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 17 januari 2024
10

zeer goed en snel.

Alles was goed!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp - 16 januari 2024
10

Geweldig

Ik ben super blij goed kwaliteit en goed levering uitstekened
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 12 januari 2024
10

Super service!

Voor de geboorte van onze dochter wouden we een wimpel bestellen! Er werd super enthousiast meegedacht en de gepersonaliseerde vlag werd dezelfde dag al verzonden! Super vriendelijk personeel en snelle service! Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwerkerk aan den IJssel - 9 januari 2024
9

Goeie service, kwaliteit en snelle levering

Mooie vlag voor een afscheidscadeau voor mensen uit Den Haag. Enigzins wat duurder, maar kwam vooral omdat het last minute nodig was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- London - 4 januari 2024
10

Mooie vlag

Ik heb een leuke kerstvlag besteld, ik ben er blij mee. Hoop complimenten gekregen van mensen die langs liepen. De levertijd vond ik lang duren maar gelukkig net op tijd binnen voor de kerst.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 29 december 2023
10

Prima mast en snel geleverd!

Zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rozendaal - 28 december 2023
10

Het product is uitstekend.

Goed produkt. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het aankomt. De Jeruzalem vlag was uitverkocht bij CVI. Bij jullie kon ik het wel bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hattem - 27 december 2023
10

Prima!! Geen op of aanmerkingen

Groot assortiment goede service snel en correct geleverd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnemuiden - 25 december 2023
10

Prima en snel geregeld

Nvt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 'S-Gravendeel - 20 december 2023
10

Uitstekend

Mijn artikel was zeer goed verpakt. De wimpel met sweet sixteen zag er keurig uit Prima kwaliteit. Ook de ophang ogen. In een woord klasse. Gr.jsn
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elst - 4 december 2023
10

Goede kwaliteit in fraaie kleuren, tevens groot assortiment

Zowel de vlag van West-Friesland als de Franse vlag van de Midi Pyrénées waren voorhanden in diverse formaten ! De vlaggen weerstaan, ondanks klimaatverandering hevige Hollandse stormen ! 🙂 Ik ben er blij mee. Merci 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bovenkarspel - 27 november 2023
10

Prachtige vlag

Mooie vlag, keurig op tijd en volgens afspraak geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diepenveen - 27 november 2023
9

vlot en efficiënt

Vlot geleverd, redelijke prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordeloos - 26 november 2023
10

Snel en goed

Ondanks dat we maar een kleine specifieke bestelling op de, overigens uitstekende, site plaatsten was de afhandeling snel en vakkundig en de prijs prima. Een hele goede ervaring al met al.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Epse - 23 november 2023
9

bestelling prima en snel geregeld

nvt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Marken - 22 november 2023
8

Goede service

Vlot geleverd, prima chauffeur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delden - 18 november 2023
10

Prima mast, prima plaatsing!

Degelijke en mooie mast, plaatsing verliep vlot en hij staat superrecht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raalte - 14 november 2023
4

Niet voldaan aan verwachting

Bestellen via de site is geen logisch/soepel proces. Duur (Prijs/kwaliteitverhouding). Vlaggen zijn netjes afgewerkt, maar zien er goedkoop uit. Extra kosten per vlag/product voor versnelde levering. Is niet echt fair, zit in dezelfde doos. De levering was overigens op tijd, verpakking goed/degelijk.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Weert - 14 november 2023
10

Geweldige service

Na een foutje in het adres leek de vlag niet tijdig te komen. Alle medewerking vanuit Mastenenvlaggen. Wilden zelfs een nieuwe opsturen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Born - 12 november 2023
9

Snelle service, goede website

Snelle service, goede website
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oisterwijk - 8 november 2023
9

Prachtige kwaliteit wimpel

Omdat de wimpel na twee weken nog niet binnen was, heb ik gebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan; ik had de wimpel de volgende dag in huis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uitgeest - 7 november 2023
9

zeer goed

Het hele proces keurig verlopen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Willemstad nb - 7 november 2023
9

Zeer goed

Jullie zijn goed in het geven van reactie op bestelling top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouderkerk ad Amstel - 3 november 2023
9

Geweldig

?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vries - 1 november 2023
9

Geheel naar tevredenheid

Door een vergissing was de bestelling intern even blijven liggen. Werd na contact direct en doortastend opgepakt, bestelling binnen 2 dagen in huis. Prima service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ederveen - 31 oktober 2023
9

prima keus voor goede prijs en kwaliteit

prima geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kockengen - 31 oktober 2023
10

Top

Snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Urk - 30 oktober 2023
8

Mooie vlag alleen wat duur

Goed
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Emmeloord - 29 oktober 2023
8

Net correct

Vlotte levering Goede kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Herveld - 25 oktober 2023
10

Goed en heel snel

Binnen 24 uur een mooie vredesvlag geleverd, top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 25 oktober 2023
10

Zie hieronder

Mooie Amerongense vlag.. bij hoogste punt van de bouw van het huis zetten we de vlag hoog op dak. Nog even wachten heb dus geen foto. is er ook een Leersumse vlag??
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leersum - 18 oktober 2023
10

Stefan heeft mijn idee uitstekend op de vlag gebracht!!

Mijn bedoeling was, drie vlaggen zamen op een vlag te brengen, Norg-Nederland-Drenthe. Stefan en ik hebben aan drie dagen met elkaar gebeld, om mijn idee op de vlag te brengen. Het drentse gedeelte werd aan de nederlandse vlag aangepast. De roode streepen zijn dikker, het torentje en de sterren zijn groter. De drentse helft is daardoor beter te herkennen. De vlag is gewoon uitstekend geworden. Omdat ik de mooiste 4 (school) jaren van m`n leven in Norg beleefd had, heb ik nu een prachtige herinnering daar aan. Idereen uit Norg-Nederland-Buitenland kan deze vlag hier nu kopen en ze kost ook niet meer dan een gewoone vlag. De kleuren en de stof van de vlag zijn/is heel gooed. Vriendeliike Groeten uit Nierstein bij Mainz (Duitsland), van Heine - DJ booimy
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nierstein, RLP, Duitsland - 13 oktober 2023
10

Zeer goede service, snelle levering, mooie wimpels

De klantenservice is excellent, goede communicatie en snellen levering. De wimpels zien er mooi uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Laren - 3 oktober 2023
8

Goede kwaliteit en snel geleverd

Keurig geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groenlo - 2 oktober 2023
10

Snelle levering, uitstekende service

Scherpe prijzen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roden - 26 september 2023
10

mooie vlaggen, snelle en correcte levering

mooie vlaggen, snelle en correcte levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 24 september 2023
9

top, ik werd goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravendeel - 24 september 2023
10

Super!

Snelle prettige service. Keurig verzorgd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Numansdorp - 24 september 2023
10

Mooie wimpel.

Mooie en goede kwaliteit wimpel, voldoet aan verwachting.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winterswijk - 23 september 2023
8

Goede kwaliteit vlaggen.

De vlaggen zien er mooi uit en zijn goed afgewerkt. De levering was binnen de aangegeven werkdagen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - 17 september 2023
10

goed

er werd binnen de 5 werkdagen geleverd en het was netjes verpakt en de vlaggen zagen er netjes uit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raalte - 14 september 2023
10

Perfect

Snelle verzending , top product
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Andijk - 12 september 2023
7

Mooie verjaardagswimpel

Hij was iets te laat verstuurd maar gelukkig nog wel op tijd. Een stevige prijs maar wel een mooi ding die we bij elke verjaardag weer kunnen ophangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scherpenzeel Fr. - 11 september 2023
426 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10