Beoordelingen Masten en Vlaggen

8

Super service! Mooi op tijd geleverd

Beetje onhandige website maar aan de telefoon heel netjes geholpen. Levering mooi op tijd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasdriel - 4 oktober 2022
8

goede service

vlag is van prima kwaliteit en goede levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groenlo - 30 september 2022
8

Prima geregeld

Prima afgeleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wormer - 29 september 2022
10

Correcte levering

Correcte levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 26 september 2022
10

Super service

Snel geleverd! Nette kwaliteit! En erg behulpzaam.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Klundert - 23 september 2022
10

Zeldzame vlag binnen twee dagen in huis

Overal gezocht en deze website had onze dorpsvlag op voorraad. Gewoon ongeëvenaard. Top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Feanwâldsterwâl - 21 september 2022
10

Hele mooie kleuren en materiaal

Zeer goed geholpen in mijn zoektocht naar de vlag van mijn dorp .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Velden - 21 september 2022
10

Super, zeer nette en snelle reactie van het bedrijf uit!

Heel erg net contact gehad over mijn wensen en bestellingen en daarbij erg goed geholpen vanuit het bedrijf uit, wimpel ook erg snel bedrukt en verstuurd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lichtenvoorde - 9 september 2022
10

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Zie boven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Warmenhuizen - 7 september 2022
9

Prima

Bijna alles ging goed, alleen jammer dat twee kleine vlaggetjes, die makkelijk in een brievenbuspakket of enveloppe passen, toch in een relatief groot doosje worden gedaan (waarna de bezorgdienst het pakje - toen wij niet thuis waren - gewoon voor de deur heeft achtergelaten).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 7 september 2022
10

Keurig en snel geleverd!

Hadden een niet-alledaagse oude gemeentevlag nodig. Verwachtte levertijd 6 dagen... binnen 48 uur geleverd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buze - 6 september 2022
10

geweldig

Eindelijk een dorpsvlag kunnen bestellen welke bij andere leveranciers niet op de webshop zijn te vinden, bestelling is binnen de afgesproken tijd geleverd en keurig verpakt. mastenenvlaggen staat nu vast genoteerd bij mij in het adressenboek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tollebeek - 4 september 2022
10

Prima product

Snelle levering, prima kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 3 september 2022
10

Prima service

Alles volgens afspraak
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad - 31 augustus 2022
10

Top ervaring, snelle afhandeling

De bestelling was heel ongecompliceerd en werd snel afgehandeld en geleverd binnen de dagen zoals beloofd. Top ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 28 augustus 2022
10

Snelle levering!

Mooie vlag, snelle levering!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 28 augustus 2022
10

tevreden

vlag hing binnen een week na bestelling aan de mast.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vries - 25 augustus 2022
9

Prima service

Luisterend oor voor mijn wensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- krimpen - 24 augustus 2022
7

prima bedrijf

keurig bericht gehad van verzending prima geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwolde fr - 23 augustus 2022
10

Mooie kwaliteit vlag

Bij met de vlag van Udenhout. Mooi dat we deze bij jullie nog konden kopen. Blij mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Udenhout - 22 augustus 2022
7

Kwaliteit heeft zijn prijs

Op tijd en op maat maar niet goedkoop.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 21 augustus 2022
8

Keurige levering.

Lange levertijd, voor een simpele bestelling die op voorraad is. Verzendkosten extreem hoog ter vergelijking met andere websites.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 20 augustus 2022
10

Prima kwaliteit en op tijd

Binnen de aangegeven levertijd geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 19 augustus 2022
9

snelle levering

een niet alledaagse vlag werd snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GORSSEL - 19 augustus 2022
10

Geweldig

Mijn eerste bestelling bij U heb ik als zeer prettig ervaren. De adequate bezorging, gecombineerd met de beleefdheid van de bezorger was voor mij een zeer postief gegeven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Norg - 19 augustus 2022
10

Geweldig

Prachtig mooie mast !!! Zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kesteren - 18 augustus 2022
6

Niet de vlag die ik zocht

Ik zocht de vlag van Callantsoog en heb die besteld, de vlag die ik nu heb lijkt erop maar mist de kroon op de kop van de leeuw.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Callantsoog - 16 augustus 2022
3

Niet zo goed

Ik heb de vlag nog niet binnen. Die komt volgens bericht pas na de 18e. Zal wel met vakantietijd te maken hebben. Dit is niet zo erg, maar ik krijg ik nu al wel steeds het verzoek om te beoordelen. Op een gegeven moment wordt dat wel vervelend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zevenaar - 15 augustus 2022
10

Goede service

Voldoet aan mijn wensen, vlotte levering. En netjes verpakt. Ook goede info via mail contact. Doe zo verder. Later zal ik nog met jullie contact nemen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stekene - 12 augustus 2022
8

Gewoon goed, zoals het moet

Site is prima, zending op tijd. Materiaal goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Prinsenbeek - 10 augustus 2022
10

ruime keus, snelle levertijd

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 8 augustus 2022
10

De kleur van de Friese vlag is mooi

Kreeg al mooie reacties over de vlag.. Vandaar 5 sterren. Bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerenveen - 6 augustus 2022
10

Heel, heel erg goed

Na bestelling van 2 vlaggen werd er 1 geleverd, gebeld en bleek een foutje hun kant. Zonder veel problemen opgelost, bleek de 2e keer de drukker een foutje te hebben gemaakt opnieuw werd ook deze fout razendsnel gecorrigeerd. Dit alles onder zeer vriendelijk contact tot een goede oplosding gekomen. Ben zeer, zeer tevreden met deze firma en wens hun veel succes voor de toekomst.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelie - 6 augustus 2022
10

Vlaggen gekocht wat een kwaliteit, hier kom ik zeker terug.

Heb overal al vlaggen besteld maar de kwaliteit bij mastenenvlaggen tegenover de prijs maakt me zeer gelukkig. Ik ben een groot verzamelaar van vlaggen maar ben hier zeer over te spreken. Erik Kalisvaart Hoek van Holland
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoek van Holland - 3 augustus 2022
10

top

mooi materiaal, duidelijk logo
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oldeberkoop - 1 augustus 2022
10

Hele goede service

Snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Snelrewaard - 26 juli 2022
9

Geleverd volgens afspraak

Heel prettig telefonisch geholpen, erg blij met de vlag en het kleine vlaggetje!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 26 juli 2022
10

Perfect !

Snel geleverd , netjes verpakt !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zonhoven - 24 juli 2022
10

Geweldig

Snelle service en netjes verpakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hardinxveld Giessendam - 24 juli 2022
9

Dikke prima.

Geen problemen, alles netjes. Zoals het hoort
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Wilp - 17 juli 2022
10

Goede service

En een super snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoonebeek - 15 juli 2022
9

Mooie vlag

Mooie vlag, geleverd binnen aangegeven tijdsbestek. Kortere levertijd zou wenselijk zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bemelen - 9 juli 2022
1

Eerste deel top daarna niks

Bestelling verliep super nette site overzichtelijk. Betaling verliep ook netjes . Maar daarna is het stil geworden geen mail gehad dat de bestelling klaar lag voor verzenden En ook geen track en tracé gehad dat het onderweg is . Dus zit ik nog te wachten tot mijn bestelling binnen is

Reactie van het bedrijf

Beste Harold, Vervelend dat u het nog niet binnen heeft. Wij hebben het 4 juli, op tijd, verzonden. DHL heeft het pakket nu al 5 dagen maar er is nog niks mee gedaan. Dat is niet fijn. Zij gaan een onderzoek instellen naar de oorzaak. Ik zal u de tracking code per mail toesturen. Excuus voor het ongemak dat DHL heet! Met vriendelijke groet, Stefan Lautenbag

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Gouda - 8 juli 2022
8

Snelle bezorging

Mooie vlag ben blij dat hij te verkrijgen is bij mastenenvlaggen..kon nergens anders krijgen n.l
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lambertschaag - 7 juli 2022
9

Goede service

Duidelijke site. Mooie vlaggen. Goede levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lunteren - 3 juli 2022
10

Zeer snelle en keurige levering

Zeer positieve ervaring met zorg en aandacht verpakt ook
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 2 juli 2022
10

Prima levering

Het product (wimpel) voldoet aan de verwachting. Prima snelle levering!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elst - 2 juli 2022
3

Nog geen vlag gezien

DE vlag zou afgelopen maandag al komen per post. Maar vandaag 29-06-2022 is ie er nog niet . Dus ook geen beoordeling!!!!
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Schoorl - 29 juni 2022
8

goede ervaring

Goede ervaring. Tijdens mijn telefoongesprek correct te woord gestaan. Ontvangst heeft langer geduurd dan verwacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- OLDENZAAL - 29 juni 2022
2

Bestelling nog niet ontvangen

Besteli g nog niet ontvangen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosthuizen - 29 juni 2022
10

Helemaal zoals beloofd

Helemaal zoals beloofd En volgens het plaatje: een perfect plaatje
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beesd - 26 juni 2022
6

mooie vlaggen na hobbelige weg

Oorspronkelijk vreselijk lelijke vlaggen ontvangen. Na een review en contact bleek er iets mis gegaan te zijn. Inmiddels prima vlaggen ontvangen. Enkel wel twee weken te laat voor vaderdag.

Reactie van het bedrijf

Beste Sander, Vervelend om te horen dat deze vlaggen u niet bevallen. Het doek dat is gebruikt is longlife doek, dat wordt niet omgezoomd. En door de diagonale draad die er in verweven zit, is het een beetje opener qua structuur als vlaggendoek. We doen ook gewoon vlaggendoek natuurlijk. Het hangt af van de drukte welk materiaal we gebruiken. Het komt niet vaak voor dat dit niet goed bevonden wordt. Maar we kunnen uw vlaggen ruilen met vlaggen van vlaggendoek, omgezoomd en wel. We zien de vlaggen graag verschijnen! Met vriendelijke groet, Stefan Lautenbag

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 24 juni 2022
7

Goed

Goed maar bij andere sites wordt ook in een mail van de bezorgservice of van het bedrijf zelf vermeld wanneer het pakket bezorgd wordt of hoelang het duurt wanneer het pakket bezorgd word. Misschien een idee om dit in de toekomst toe te voegen. Verder goede service en tevreden met het product!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ternaard - 22 juni 2022
9

Was prima

Ben tevreden over de aflevering en over de kwaliteit van de vlag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sauwerd - 21 juni 2022
6

Goed

Jammer dat ik de verkeerde maat besteld heb
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hooghalen - 21 juni 2022
10

Perfecte vlag, en snelle service

Top. Duidelijke site en goede kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 21 juni 2022
10

Prima geholpen met de bestelling

Alle drie de vlaggen die ik zocht waren leverbaar. Ook binnen een week ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huissen - 17 juni 2022
7

Netjes behandeld k

Er is vergeten mijn bestelling te verzenden. Na 1 belletje kreeg ik nog zo snel mogelijk mijn bestelling. Goed afgehandeld. Mijn dank
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almelo - 17 juni 2022
8

Eerste keer iets besteld niets mis mee

Zie boven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Wilp - 17 juni 2022
7

Goed product

Makkelijke webshop. Alleen geen mail van DHL dat het pakketje op het afhaalpunt lag. Was er al 2 dagen,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Buinen - 16 juni 2022
8

Prima, zou julie zo adviseren aan vrienden

Duidelijke comlucatie, produkt zoals beschreven, goede handleiding, vriendelijke chauffeur van de bezorgdienst en niet onbelangrijk, een degelijk geleverd product! Zo kunnen wij mooi de streekvlag van de Veluwe laten wapperen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eerbeek - 16 juni 2022
10

Goed product, snel geleverd!

Aanbeveling!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berghem - 16 juni 2022
5

Wimpel prima, levering drama

Heb extra (fors) betaald omdat ik de wimpel snel nodig had. Levering duurde veel langer dan 1-2 dagen. Heb dus teveel betaald. Gelukkig dinsdagmiddag toch nog gekomen. Moest cadeau ‘s avonds aanbieden. Ben benieuwd of jullie wat doen met mijn opmerking

Reactie van het bedrijf

Beste Erik, Bedankt voor uw bericht. Uiterst vervelend dat u de wimpel te laat heeft ontvangen. Ik zie dat de wimpel dinsdag avond (31 mei) besteld is, deze wordt dan de volgende dag in behandeling genomen (1 juni). U had deze donderdag 2 juni of vrijdag 3 juni uiterlijk moeten ontvangen. Dinsdag 7 juni kwam de bestelling aan, ook nog door pinkstermaandag. U heeft de wimpel dus pas op werkdag 3 ontvangen. Dat is inderdaad te laat. Wij zullen via de mail contact met u opnemen om het teveel betaalde bedrag natuurlijk terug te storten. Hopelijk was de ontvanger van het cadeau tevreden over onze wimpel! Met vriendelijke groet, Stefan

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vaassen - 13 juni 2022
10

Super

Vlag met tekst besteld, en had daar nog een vraag over, kreeg meteen antwoord op mijn vraag. Vlag binnen 3 dagen ontvangen en ziet er echt heel mooi uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw Amsterdam - 8 oktober 2021
10

Duidelijke afspaak over prijs , goede snelle levering

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Herwen - 21 september 2021
10

Goede service, doen wat ze beloven

Ruim assortiment aan vlaggen, goede kwaliteit. Ook fijn, de keuze in levering. Vlag is netjes ingepakt en op aangegeven leveringskeuze bezorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraaf - 21 september 2021
10

Uitstekend

Enorme keuze aan wimpels en vlaggen. Op andere website is de keuze een stuk geringer. Kwaliteit van producten is degelijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Britsum - 10 augustus 2021
4

Voor prijs meer verwacht

Voor prijs meer verwacht.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- E - 1 juli 2021
5

Kleur van de wimpel is niet goed

Het middenvlak van de Zeeuws-Vlaamse wimpel is geel, van de geleverde wimpels is de kleur te oranje
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Hoek - 1 juli 2021
8

Precies de goede wimpel en geweldig snel geleverd

Nb de post bezorger maakte er een beetje een zooitje van. Ik kon niet op de door hem aangegeven dag; maakte gebruik van de mogelijkheid voor nieuwe afspraak. Op track en tracé werd het pakketje onvindbaar en later stond op het pakketje "geweigerd".
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 29 juni 2021
9

een goed meedenkende organisatie.

Als organisatie hadden wij op korte termijn de progress pride vlag nodig, De medewerker dacht goed mee met hoe we de vlag zo snel mogelijk en op tijd in ons bezit kregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bilthoven - 29 juni 2021
9

Snelle service en net even wat anders

Snelle service en net even wat anders
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - 28 juni 2021
10

Prima!

Nette degelijke verpakking waardoor geen beschadigingen en alles snel binnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 28 juni 2021
10

Top product

Goede kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aduard - 28 juni 2021
6

leuke vlag wapperde mooi in de wind

Mijn ervaring was bijzonder omdat ik erg connecte met mijn dorp die nu 800 jaar bestaat. Ik heb nu de zelfde vlag als de scholen hier en de kerk wat huizen en bakkerij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rockanje - 28 juni 2021
10

gewoon goed

Is gewoon goed gegaan. Snel en mooi.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pekela - 28 juni 2021
9

xxxxx

top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amerongen - 28 juni 2021
8

hele goede en snelle service

bezorging op het park was super, telefoontje dat de bezorger het niet kon vinden, super service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hierden - 28 juni 2021
9

Vlot besteld, vlot geleverd

Voor een goede prijs hoef ik nu de vlag niet meer zo vaak af te rollen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borculo - 28 juni 2021
10

Keurig

Vlotte levering en netjes ingepakt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Opheusden - 28 juni 2021
9

Zeer goed

Alles snel en correct geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk aan zee - 28 juni 2021
7

Goede afspraken

Goede prijs-kwaliteitverhouding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuland - 28 juni 2021
6

Bestelling zou eerder geleverd worden

Had wat mij betreft vlugger geleverd kunnen worden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Renswoude - 28 juni 2021
10

Goede service!

Goede service en communicatief, verzending ging zoals afgestemd. Duidelijke communicatie aan hun kant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - 28 juni 2021
10

Mooi resultaat, vriendelijke service

Het bestelproces is helder, je krijgt makkelijk contact bij vragen en we zijn ronduit tevreden met het resultaat. Een mooie kwaliteit vlag voor een betaalbare prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoonoord - 28 juni 2021
6

Vlotte levering

Voor het eerst een vaandel besteld de levering verliep vlot Zit nu sinds een maand in de mast en moet zijn dienst nog bewijzen wat de kwaliteit betreft, ik ben benieuwd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aduard - 25 juni 2021
10

Precies wat ik zocht, snelle levering!

Door vrienden getipt. Zocht een wimpel van een opgeheven gemeente. Geen enkele probleem. Gevonden wat ik zocht en de levering was uitermate snel. Nu hangt er een wimpel van prima kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zevenaar - 25 juni 2021
8

Accuraat, snel en meedenkend voor opsturen

Zie mijn ene zin met beleving en ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 25 juni 2021
8

prima

snel geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oude Pekela - 25 juni 2021
10

Geweldig

Snelle plaatsing volgens overleg, goed meedenken en heel fijn contact. De mast is een verrijking voor het aanzicht van huis en tuin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 25 juni 2021
6

Prijs uiteindelijk veel hoger als bij het uitzoeken

Goede service, alleen is het verschil tussen de prijs die wordt genoemd tijdens het uitzoeken van een vlag, en de uiteindelijke prijs bij het afrekenen veel te veel. Voor de rest ben ik netjes geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 25 juni 2021
10

Snel geleverd

Snel geleverd, goed kunnen vinden wat ik nodig had.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zutphen - 25 juni 2021
10

Uitstekend

Oplossing voor de vlag, geen gedraai meer om de stok.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bovenkarspel - 25 juni 2021
10

Prima service, snelle response op vragen en snelle levering

Voorafgaand aan bestelling vragen gemaild. Snelle correct inhoudelijke reply en duidelijkheid over mogelijke datum aflevering. Na bestelling is aflevering goederen op tijd gegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Julianadorp - 24 juni 2021
10

Klantvriendelijk en -gericht.

Mooie vlag, in eerste instantie verkeerd bezorgd, maar door tussenkomst van Mastenenvlaggen.nl teruggehaald en juist bezorgd. Precies op tijd voor festiviteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouderkerk - 24 juni 2021
10

Perfecte banier

Geheel volgens afspraak geleverd , mooi kwaliteits product, wappert fier aan de mast . Ook de plaatsing was snel en vakkundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouddorp - 24 juni 2021
10

Prima product

Klantvriendelijke website, ruime keuze, snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Minnertsga - 24 juni 2021
9

Super snelle service!

Mijn wensen met betrekking tot een wimpel met eigen ontwerp werd door middel van snelle communicatie binnen 2 dagen gerealiseerd. Álles was mogelijk; kleur van de wimpel, opdruk, lettertype etc. Super service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vianen - 24 juni 2021
9

Goed

Alles zoals afgesproken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groesbeek - 24 juni 2021
10

Goede service!

In één telefoontje alles geregeld, snelle levering , prachtig resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruurlo - 27 december 2020
197 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10
0