Digitaaldruk

Digitaaldruk, perfect voor kleurverlopen of foto’s

Bij digitaaldruk wordt uw logo door middel van sublimatie techniek op het doek geprint. Dit wordt altijd full-colour gedaan. Perfect geschikt dus voor foto’s en kleurverlopen. Ook bij volle vlakken is digitaaldruk een goed alternatief op zeefdruk bij kleine oplages. Bij het drukken gaat de inkt voor ongeveer 95% door het doek. De voorkant scheelt dus iets met de achterkant, maar wanneer de vlag in de mast hangt, zal dit niet zichtbaar zijn.

Dankzij de drukmethode leent digitaaldruk zich voor kleine oplages, waardoor wij al vlaggen kunnen leveren vanaf 1 stuks. In het geval u de vlaggen sneller nodig heeft, dan kunt u dit aangeven op de productpagina. Onze standaard levertijd is 5 – 6 werkdagen. Bij deze drukmethode hebben we de mogelijkheid het proces te versnellen. Mocht u de vlaggen sneller nodig hebben, horen wij het graag.

Uw logo bestaat uit PMS kleurnummers? Geen probleem

Wanneer wij een logo ontvangen dat bestaat uit PMS kleuren is dat geen enkel probleem. Wij zetten het logo dan om naar full-color. De digitale printer zal de PMS kleurnummers zo dicht mogelijk benaderen. Tussen full-color digitaaldruk en bedrukking in PMS kleuren kan een licht verschil optreden. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De belangrijkste zijn het verschil in achtergronden én de samenstelling van de vlag stof.

Heeft u toch nog vragen over het aanleveren van uw logo? Dan kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken. Ons telefoonnummer is 058-266 88 38. En natuurlijk kunt u uw vragen ook stellen via info@mastenenvlaggen.nl.