Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 058 – 266 88 38 of mail naar info@mastenenvlaggen.nl

Verzending

Vlaggenmasten en baniermasten

Voor het verzenden van aluminium, polyester en houten vlaggenmasten of baniermasten rekenen wij voor alleen transport €50,- verzendkosten in geheel Nederland. Voor elke volgende mast wordt €7,50 extra gerekend. Als deze masten met een Nederlandse vlag en/of wimpel worden besteld, dan hoeft u hiervoor geen transportkosten te betalen. De verzendkosten zijn niet afhankelijk van de lengte van de vlaggen- en/of baniermast. Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding.

Vlaggen en banieren

Voor alle vlaggen en banieren gelden €6,50 verzendkosten in de webshop.

Plaatsing

Wilt u ook naast de verzending uw vlaggenmast en/of baniermast geheel verzorgd met plaatsing geregeld hebben? Wij regelen het voor u!

Maak gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. Voor slechts €140,- plaatsen we u vlaggenmast en/of baniermast bij uw bedrijf of huis. Uw vlaggenmasten worden dan binnen 2 a 3 weken geplaatst uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 058 – 266 88 38.